Sunday, June 22, 2008

KICHIZI QUOTES

A study of economics usually reveals that the best time to buy anything is last year.

Anger is the feeling that makes your mouth work faster than your mind.

I thoroughly disapprove of duels. If a man should challenge me, I would take him kindly and forgivingly by the hand and lead him to a quiet place and kill him.

Don't live in a town where there are no doctors.

Classical music is the kind we keep thinking will turn into a tune.

Be careful about reading health books. You may die of a misprint.

An economist is an expert who will know tomorrow why the things he predicted yesterday didn't happen today.

Success is relative. It is what we can make of the mess we have made of things.

The dead might as well try to speak to the living as the old to the young.

Saturday, June 7, 2008

Think like a wizard .. . .

1.
man
------------
board

Answer = man overboard

Okay, let's see if you've got the hang of it.

2.
stand
------------
i

Answer = I understand

OK . . .

Got the drift ?

Let's try a few now and see

how you fare ?

3. /r/e/a/d/i/n/ g/



Answer = reading between the lines


4. r
road
a
d

Answer = cross road

Not having a good day now, are you ?

Redeem yourself.


5. cycle cycle cycle



Answer = tricycle

Not easy to figure out ha!

6.
0
------------
M.D. Ph.D.



Answer= two degrees below zero

C'mon give it a little thought!!

7.
knee
------------
light



Answer= neon light

( knee - on - light )

U can prove u r smart by getting this one.

8.
ground
------------ ---
feet feet feet feet feet feet

Answer= six feet underground

Oh no, not again!!

9.
he's X himself



Answer = he's by himself

Now u messing up big time.

10. ecnalg



Answer= backward glance

Not even close ! !

11. death ..... life



Answer= life after death

Okay last chance ............ ......

12. THINK



Answer = think big ! !

And the last one is real fundoo - - -

13. ababaaabbbbaaaabbbb ababaabbaaabbbb. .



Ans. = long time no 'C'
---------------------------------------------------------------
Hey, do send your feedback on this test

THE POWER OF LOVE


5 FACTS IN THE WORLD.....!!!

Fact 1: You cannot touch all your teeth with your tongue.
Fact 2 : After reading the first fact, all fools try it.
Fact 3: Fact 1 is false ha ha ha ha ha....!
Fact 4: Now you are laughing... bcoz you became a fool!!!
Fact 5: You are going to forward this now coz you don't wanna be the only fool He
...
hee!

TELL IT LIKE IT IS

"Would those of you in the cheaper seats clap your hands? And the rest of you, if you'll just rattle your jewelry."- John Lennon

Friday, June 6, 2008

Computers are useless. They can only give you answers.

by: Pablo Picasso

THREE WISE MEN?

Ati three wise men? That's a LIE!!!

Monday, June 2, 2008




NEW DISCOVERY


Just discovered a new kenyan site that rocks. Chek out http://www.kichizi.com/

Here r samples



Question: What is the truest definition of Globalization?

Answer: Princess Diana's death.

Question: How come?

Answer: An English princess with an Egyptian boyfriend crashes in a French tunnel, driving a German car with a Dutch engine, driven by a Belgian who was drunk on Scottish whisky, (check the bottle before you change the spelling) followed closely by Italian Paparazzi, on Japanese motorcycles; treated by an American doctor, using Brazilian medicines. This is sent to you by an African, using Bill Gate’s - (an American)technology, and you're probably reading this on your computer, that use Taiwanese chips, and a Korean monitor, assembled by Bangladeshi workers in a Singapore plant, transported by Indian lorry-drivers, hijacked by Indonesians, unloaded by Akaranga longshoremen, and trucked to you by Wagithendu from Kiambu.That, my friend, is Globalization

No xtion?

People,kama you aint getting the bidnez…hii ni yako.jivunie kuwa…


R they RICH?


A Young boy on his way to buy a loaf of bread in Zimbabwe .

THE CRAZIEST BLACKOUTS EVER!

Sunday 6a.m, AFTER THE BASH












And the winner is.......................















Sunday, June 1, 2008

CHECK OUT THIS SITE


You guyz seriously have to check out this site http://www.rotten.com/ Here's a sample of what u'll find

SHIRTS GUYZ WEAR